מתכון סלט תפוחי אדמה ועירית ברוטב שמנת חמוצה וחרדל | השף הלבן

סלט תפוחי אדמה ועירית ברוטב שמנת חמוצה וחרדל

שדרגו את סלט תפוחי האדמה הקבוע שלכם בסלט תפוחי אדמה ועירית עם רוטב שמנת חמוצה וחרדל – לא תתחרטו!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוחי אדמה ועירית ברוטב שמנת חמוצה וחרדל

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים שטופים היטב (עם הקליפה)
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
לרוטב
  • 1 גביע שמנת "תנובה" 15%
  • 1 כפית גדושה חרדל דיז’ון גרגרים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים לצנצנת ושומרים במקרר.

  • 02.

    מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מי מלח, עד שרכים אך עדיין מוצקים. מצננים מעט, פורסים לחצאים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    בפיקניק: יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מוסיפים עירית קצוצה ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(107)