מתכון סלט קולורבי ונתחוני עוף פלפלים | השף הלבן

סלט קולורבי ונתחוני עוף פלפלים

תשכחו מסלט תפוחי אדמה אנמי עטוף מיונז. זו גרסה רעננה מלאת טעמים לסלט תפוחי אדמה שבזכות נתחוני העוף הופך לארוחה. מושלם לפיקניק

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קולורבי ונתחוני עוף פלפלים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 3 ראשי קולורבי קלופים, מבושלים וחתוכים לקוביות בגודל 1.5 סמ"ר
  • 1 חבילת נתחוני עוף פלפלים "טירת צבי"
לרוטב:
  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1 פלפל אדום נקי חתוך לקוביות קטנטנות
  • 1 מלפפון חמוץ קצוץ דק
  • 1 כף שמיר קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות חומץ
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב. מצרפים את מרכיבי הסלט ומערבבים. משהים 10-15 דקות לספיגת טעמים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.