סלט שעועית לבנה בעגבניות | השף הלבן

סלט שעועית לבנה בעגבניות

סלט שעועית קל להכנה ודל בקלוריות

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית לבנה בעגבניות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 פלפל חריף, פרוס דק
  • 3 שיני שום, פרוסות דק
  • 8 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 כף עגבניות מיובשות בשמש של אוליביה, קצוצות דק
  • 4-5 עלי מרווה
  • 1 אריזת (800 גרם) שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

     קלוריות: 220 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה

  • 03.

    מחממים מחבת גדולה עם שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את פרוסות הפלפל החריף ומטגנים כדקה. מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות , עלי המרווה ומטגנים 1-2דקות נוספות. מוסיפים 1 כוס מים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מוסיפים את השעועית הקפואה, מכסים ומביאים לרתיחה שנייה. מתבלים במעט מלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 20 דקות, עד לרוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מעבירים לקערת הגשה, מזליפים מעט שמן זית ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.