סלט קיץ ירוק וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט קיץ ירוק וגבינה צפתית

בואו לגוון את סלט הקיץ השגרתי ולהפוך את הארוחה לחגיגה נפלאה ועשירה בטעמים

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אסף אמברם

המרכיבים ל6:

  • 250 גרם נבטים
  • 400 גרם אפונת גינה טרייה או מופשרת מהקפאה
  • 8-10 צנוניות שטופות ופרוסות דק
  • 5 מלפפונים קטנים חתוכים לקוביות
  • 1 צרור עלי שמיר קצוצים דק
  • 1 פיראוס צפתית מפוררת או חתוכה לקוביות קטנות
לרוטב וינגרט:
  • 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 בצלצל שאלוט קצוץ דק
  • קליפה מ-1 לימון
  • 6 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה גדולה את אפונת השלג, אפונה גינה, צנוניות, מלפפונים, עלי שמיר והגבינה הצפתית ומערבבים היטב.

  • 02.

    להכנת הוינגרט: מניחים בצנצנת את כל הרכיבים ומנערים היטב. יוצקים מעל הסלט ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)