סלט קוטג׳ | השף הלבן

סלט קוטג׳

סלט ירקות קצוץ דק, צבעוני ועשיר בחלבון

מאת: שחר ואורן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קוטג׳

המרכיבים ל2:

לרכישה >>
מרכיבים:
  • גביע קוטג׳ 5%
  • 2 מלפפונים
  • חצי פלפל צהוב
  • חצי פלפל כתום
  • 12 עגבניות שרי צבעוניות
  • חצי בצל סגול
  • ענף סלרי עבה
  • חופן עלי רוקט
  • 2 ענפי טימין
  • ביצים קשות
  • אבוקדו
  • מיקס גרעינים לסלט
מצרכים לרוטב:
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ תפוחים/ חומץ בן יין
  • כפית מלח ים אטלנטי גס
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
גודל תבנית: קערה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את כל הירקות דק ככל הניתן

  • 02.

    מבשלים ביצים במידת עשייה שאוהבים. אנחנו הכנסו למים רותחים ובישלנו במשך 8.5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מערבבים את הירקות עם הרוטב והקוטג׳

  • 04.

    מגישים בליווי ביצים וקרקרים ובקלות קיבלנו ארוחה עשירה, צבעונית ובריאה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)