סלט קוטג׳
סלט ירקות קצוץ דק, צבעוני ועשיר בחלבון
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2:
מרכיבים:
- גביע קוטג׳ 5%
- 2 מלפפונים
- חצי פלפל צהוב
- חצי פלפל כתום
- 12 עגבניות שרי צבעוניות
- חצי בצל סגול
- ענף סלרי עבה
- חופן עלי רוקט
- 2 ענפי טימין
- ביצים קשות
- אבוקדו
- מיקס גרעינים לסלט
מצרכים לרוטב:
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ תפוחים/ חומץ בן יין
- כפית מלח ים אטלנטי גס
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
גודל תבנית: קערה
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את כל הירקות דק ככל הניתן
-
02.
מבשלים ביצים במידת עשייה שאוהבים. אנחנו הכנסו למים רותחים ובישלנו במשך 8.5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מערבבים את הירקות עם הרוטב והקוטג׳
-
04.
מגישים בליווי ביצים וקרקרים ובקלות קיבלנו ארוחה עשירה, צבעונית ובריאה.
הכנת? כאן מדרגים