סלט פסטה קליל | השף הלבן

סלט פסטה קליל

מתכון לסלט עשיר ומלא כל טוב. ארוחה מלאת בריאות בקערה אחת!

מאת: דנה וינברגר
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה קליל
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג פוזילי (מסולסלת)
  • 10 זיתים שחורים מגולענים פרוסים
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 200 גרם גבינה בולגרית פיראוס חתוכה לקוביות
  • צרור עלי בזיליקום פרוסים דק
לרוטב:
  • כף מיץ לימון
  • כפית סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר מים ומלח.

  • 02.

    כאשר המים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים ע"פ הוראות יצרן. מסננים ושמים בקערה.

  • 03.

    שמים בצנצנת שמן זית, מיץ לימון, סוכר שום, מלח ופלפל. סוגרים ומנערים היטב. טועמים ומתקנים תיבול ע"פ טעם.

  • 04.

    מוסיפים את עלי הבזיליקום, העגבניות, הזיתים והגבינה הבולגרית.

  • 05.

    יוצקים את הרוטב מעל הסלט – ובתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.