סלט פסטה עם תרד, פטה כבשים וצנוברים | השף הלבן

סלט פסטה עם תרד, פטה כבשים וצנוברים

סלט קליל ומהיר של פסטה קצרה עם תרד מוקפץ, גבינת פטה כבשים מלוחה ורצועות פלפל קלוי. מגישים עם צנוברים קלויים מעל.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פסטה עם תרד, פטה כבשים וצנוברים

המרכיבים ל3:

  • 1/2 חבילה (250 גרם) פסטה קצרה
  • 1 כף שמן זית
  • 2 בצלים קטנים, פרוסים לפרוסות דקות
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 400 גרם תרד, טרי או קפוא ומופשר
  • 1-2 פלפלים קלויים, פרוסים לרצועות דקות
  • 100-120 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 5% שומן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית להגשה
  • 2-3 כפות צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה, מסננים ומצננים.

  • 02.

    במחבת בינונית מחממים שמן זית ומטגנים בצל עד שהוא נהיה שקוף ומתחיל להזהיב.

  • 03.

    מוסיפים שום קצוץ ותרד ומקפיצים הכל יחד על להבה גבוהה במשך כ-3-4 דקות עד שהתרד מצטמק מעט. מתבלים במלח ופלפל ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    מניחים את הפסטה הקרה בקערה גדולה, מוסיפים את תערובת התרד וכן רצועות פלפל קלוי וגבינת פטה. מערבבים היטב.

  • 05.

    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים שמן זית ומפזרים מעל צנוברים קלויים.

  • 06.

    מגישים בטמפרטורת החדר. קלוריות: 533 למנה | נקודות שומרי משקל: 12

הכנת? כאן מדרגים
(0)