סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים
סלט קליל להכנה שהוא חגיגה טעימה!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל6 מנות:
- 2 כפות חומץ בן יין אדום
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
- 125 גרם גבינת פטה עזים של פיראוס, מפוררת
- עלים מ-4 גבעולי בזיליקום
- 4 פלפלים צהובים ו/או כתומים מתוקים, פרוסים לטבעות דקות
- 1 בצל סגול, פרוס לטבעות דקות
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה, מניחים את טבעות הפלפלים והבצל יחד עם חומץ בן יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד כ-20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
לפני ההגשה, מוסיפים את שמן הזית, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים