סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים | השף הלבן

סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים

סלט קליל להכנה שהוא חגיגה טעימה!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פלפלים צהובים, בצל סגול, בזיליקום וגבינת פטה עזים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל6 מנות:

  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • 125 גרם גבינת פטה עזים של פיראוס, מפוררת
  • עלים מ-4 גבעולי בזיליקום
  • 4 פלפלים צהובים ו/או כתומים מתוקים, פרוסים לטבעות דקות
  • 1 בצל סגול, פרוס לטבעות דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מניחים את טבעות הפלפלים והבצל יחד עם חומץ בן יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    לפני ההגשה, מוסיפים את שמן הזית, גבינת הפטה ועלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)