מתכון סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל | השף הלבן

סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל

סלט דג מלוח ברוטב שמנת חרדל עשיר ופיקנטי, נהדר להגשה לצד לחם או חלה בארוחת בוקר בשבת

מאת: בני סיידא
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 יחידות פילה מטיאס חתוכים לקטעים
  • 1 גביע שמנת 15% תנובה
  • 1 כף גדושה חרדל גרגרים
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל פרוס דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה את כל המרכיבים מערבבים ומשהים לחצי שעה. טועמים ומשפרים תיבול ומגישים עם לחם טרי.

הכנת? כאן מדרגים
(114)