סלט פילה מטיאס בשמנת וחרדל
סלט דג מלוח ברוטב שמנת חרדל עשיר ופיקנטי, נהדר להגשה לצד לחם או חלה בארוחת בוקר בשבת
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 4 יחידות פילה מטיאס חתוכים לקטעים
- 1 גביע שמנת 15% תנובה
- 1 כף גדושה חרדל גרגרים
- פלפל שחור גרוס
- 1 בצל פרוס דק
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה את כל המרכיבים מערבבים ומשהים לחצי שעה. טועמים ומשפרים תיבול ומגישים עם לחם טרי.
הכנת? כאן מדרגים