סלט פול ירוק אביבי
סלט עשיר ומפנק.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 שקית (800 גרם) פול ירוק של סנפרוסט
- 1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
- 3 גבעולי בצל ירוק, שטופים וקצוצים דק
- 1 שן שום, כתושה וקצוצה דק
- קליפה מגוררת מ-1 לימון
- צרור עלי כוסברה, שטופים וקצוצים
- חופן פיסטוקים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים דק
- מיץ לימון סחוט טרי
- מעט מלח ים, לפי הטעם (לא חובה)
- פלפל גרוס, לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 326 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה
-
02.
מבשלים את הפול לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי השקית. מסננים ומניחים בקערה.
-
03.
מוסיפים את קוביות האבוקדו, בצל ירוק קצוץ, שום וקליפת לימון ומערבבים.
-
04.
מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.
-
05.
מפזרים מעל פיסטוקים קלויים וכוסברה ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים