סלט עדשים חומות עם מנגו אורגנו וטבסקו פיקנטי | השף הלבן

סלט עדשים חומות עם מנגו אורגנו וטבסקו פיקנטי

הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה: סלט אבוקדו, סלט ירוק, סלט חסה, סלט יווני, סלט פירות ועוד…

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עדשים חומות עם מנגו אורגנו וטבסקו פיקנטי

המרכיבים ל5 מנות:

  • 350 גרם עדשים חומות
  • מלח
  • מנגו בשל גדול, לא רך מדי
  • 6-10 טיפות טבסקו (לפי הטעם)
  • 1 כפית חומץ הדרים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס שורש סלרי, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כפית עלי אורגנו מיובשים
  • חופן עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב את העדשים ומסננים.

  • 02.

    מרתיחים סיר עם כמות מים כפולה מכמות העדשים. מוסיפים את העדשים ומבשלים עד לריכוך. מסננים ומצננים במים קרים. מתבלים במלח. מניחים בצד.

  • 03.

    קולפים את המנגו, מוציאים את 4 הדפנות וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 04.

    לתוך קערה מעבירים את העדשים והמנגו ומתבלים בטבסקו, 2 קורט מלח, חומץ הדרים, שמן זית, קוביות שורש הסלרי, אורגנו ועלי הסלק הקצוצים.

  • 05.

    מערבבים היטב ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)