סלט ירוק עם פקאן מסוכר
סלט ירוק מרענן, תוספת אגוזי הפקאן המסוכרים מאזנים מעט את חמצמצות הרוטב ויוצרים שילוב מעניין וטעים
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- חבילת עלי בייבי
- אגוזי פקאן מסוכר
לרוטב:
- 1/2 כוס שמן
- 1/4 כוס חומץ
- 2 כפיות חרדל
- מעט מים
- קמצוץ סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ביחד.
-
02.
בקערה גדולה מניחים את עלי הבייבי, יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים היטב.
-
03.
בוזקים מעל העלים את אגוזי הפקאן המסוכרים.
הכנת? כאן מדרגים