סלט יווני מירקות טריים עם שמן זית וזעתר
עגבניות, מלפפונים, בצל סגול, גבינת פטה, זיתי קלמטה ושמן זית – זה כל מה שצריך לסלט מושלם. הקפידו להשתמש בירקות טריים מאוד בטמפרטורת החדר, ולא בירקות מהמקרר.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 4-5 עגבניות אדומות ויפות, פטוטרות קטומות, שטופות וחתוכות לשמיניות
- 5 מלפפונים טריים מאוד ומוצקים, קלופים וחתוכים גס
- 1/2 בצל סגול, קלוף ופרוס דק
- 125 גרם (1/2 חבילה) גבינת פטה פיראוס, חתוכה לקוביות או מפוררת
- 15 זיתי קלמטה
- 2 כפות שמן זית
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
- אפשרות לעיטור: מעט זעתר (מיובש וטחון)
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל וזעתר, מערבבים בעדינות ומגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים