מתכון סלט יווני רענן | השף הלבן

סלט יווני רענן

מי לא אוהב סלט יווני? פתרון מהיר ועשיר לארוחת ערב קייצית

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני רענן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 עגבניות, פרוסות.
  • 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות.
  • 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם.
  • 2 בצלים סגולים או יבשים, חתוכים לפלחים.
  • 150 גרם זייתים שחורים מזן קלמטה.
  • 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות.
  • חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה.
  • 2 כפות טימין טרי, קצוץ.
  • מלח ופלפל שחור, גרוס.
  • חומץ או מיץ לימון.
  • חצי כוס שמן זית.

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפלפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.

  • 02.

    מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.

  • 03.

    מתבלים בפטרוזיליה, בטימין, במלח ופלפל, ויוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית. משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(168)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.