סלט יווני רענן
מי לא אוהב סלט יווני? פתרון מהיר ועשיר לארוחת ערב קייצית
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 עגבניות, פרוסות.
- 2 פלפלים מתוקים, פרוסים לטבעות.
- 2 מלפפונים, פרוסים על קליפתם.
- 2 בצלים סגולים או יבשים, חתוכים לפלחים.
- 150 גרם זייתים שחורים מזן קלמטה.
- 300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות.
- חצי כוס פטרוזילייה, קצוצה.
- 2 כפות טימין טרי, קצוץ.
- מלח ופלפל שחור, גרוס.
- חומץ או מיץ לימון.
- חצי כוס שמן זית.
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערת הגשה את העגבניות, הפלפלים, המלפפונים והבצלים, ומערבבים.
-
02.
מפזרים מעל את הזיתים, ושמים את קוביות הגבינה על הירקות וביניהם.
-
03.
מתבלים בפטרוזיליה, בטימין, במלח ופלפל, ויוצקים מעל את החומץ או מיץ הלימון ושמן הזית. משהים ל10 דקות. מגישים עם לחם כפרי.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים