סלט יווני – קלאסי וטעים | השף הלבן

סלט יווני קלאסי מירקות טריים

ירקות טריים וגבינה בולגרית איכותית הם סודם של הסלט היווני המוצלח! קבלו מתכון לסלט שהוא ארוחה טעימה וממש לא מסובכת להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט יווני קלאסי

המרכיבים ל 1 קערת סלט גדולה:

  • 2 עגבניות אדומות, יפות וטריות
  • 2 מלפפונים חתוכי קצוות, עם הקליפה
  • 1 פלפל אדום בינוני, נקי מגרעינים וענף
  • 1/2 בצל סגול, בינוני
  • מלח
  • 1 חבילת גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלאה זעתר איכותי
  • זיתי טסוס שחורים איכותיים

הוראות הכנה:

  • 01.

    את העגבניות חותכים לקוביות בינוניות ומניחים במסננת קטנה המונחת בקופסה בינונית, כך שיאגרו הנוזלים לפני הערבוב.

  • 02.

    את המלפפונים והפלפלים חותכים לקוביות בינוניות.

  • 03.

    את הזיתים שוטפים קלות במים קרים ומייבשים.

  • 04.

    את הבצל הסגול חותכים לרצועות מאורכות דקיקות.

  • 05.

    את הבולגרית חותכים לקוביות בינוניות.

  • 06.

    בזמן התיבול מעבירים את כל הירקות לקערה גדולה ומתבלים מלמעלה בכפית מלאה של זעתר, 2 כף שמן זית, 2 קורט מלח, קורט קטן של פלפל שחור גרוס.

  • 07.

    מערבבים קלות תוך הרמת הירקות כלפי מעלה על מנת לשמור על העסיסיות.

הכנת? כאן מדרגים
(1452)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.