סלט חסה עם קוביות מנגו ובולגרית ברוטב ריוויון חרדל ודבש | השף הלבן

סלט חסה עם קוביות מנגו וגבינה בולגרית ברוטב ריוויון חרדל ודבש

סלט מתוק ומלוח-לא תאמינו כמה זה טעים!

מאת: אבי שאלתיאל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חסה עם קוביות מנגו וגבינה בולגרית ברוטב ריוויון חרדל ודבש

המרכיבים ל6:

  • 1 ראש חסה רגילה נקייה וחתוכה לרצועות רחבות
  • 2 מנגו בשלים למחצה קלופים וחתוכים לפרוסות
  • 1 חבילה (250 גרם) קוביות בולגרית פיראוס, 5% שומן
  • 50 גרם חצאי שקדים מולבנים
לרוטב
  • 250 מ"ל משקה ריוויון של תנובה
  • 1 כף שטוחה דבש
  • כף וחצי חרדל
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את חצאי השקדים בתנור חם (170 מעלות, 10-15 דקות) ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים את השקדים.

  • 03.

    מערבבים את מרכיבי הרוטב בשייקר ויוצקים על הסלט סמוך להגשה.

  • 04.

    מערבבים ומגישים.קלוריות: 177 למנה | נקודות שומרי משקל: 5

הכנת? כאן מדרגים
(1)