סלט זוקיני חי, שרי בשלושה צבעים, בולגרית וזיתי טאסוס | השף הלבן

סלט זוקיני חי, עגבניות שרי בשלושה צבעים, גבינה בולגרית וזיתי טאסוס.

סלט זוקיני (קישוא כהה) עם עגבניות שרי בשלושה צבעים, פירורי גבינה בולגרית וזיתי טאסוס, דיאטטי, צבעוני, קל להכנה ומיוחד.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט זוקיני חי, עגבניות שרי בשלושה צבעים, גבינה בולגרית וזיתי טאסוס.

המרכיבים ל4-5:

  • 4 יח' (כ-500 גרם) זוקיני בינוניים, טריים מאוד, שטופים היטב
  • 10 יח' עגבניות שרי תמר, שטופות וחצויות לאורכן
  • 10 יח' עגבניות שרי צהובות, שטופות וחצויות
  • 10 יח' עגבניות שרי מנומרות, שטופות וחצויות לאורכן
  • 125 גרם (1/2 חבילה) גבינה בולגרית 5% פיראוס
  • חופן (50 גרם) זיתים מסוג טאסוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 2-3 כפות חומץ בן יין לבן/חומץ אגוזים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מה, לא אכלתם אף פעם קישוא מבלי לבשלו? אתם מוזמנים להכין סלט זוקיני (קישוא כהה) עם עגבניות שרי בשלושה צבעים, פירורי גבינה בולגרית וזיתי טאסוס, דיאטטי, צבעוני, קל להכנה ומיוחד.

  • 02.

    בעזרת קולפן ירקות מגלפים רצועות דקיקות מהזוקיני, הישר לתוך קערת הגשה.2 .מוסיפים את שלושת סוגי העגבניות, פירורי גבינה בולגרית וזיתי טאסוס (לא מגלענים).

  • 03.

    מתבלים בשמן זית, חומץ בן יין לבן, מלח ופלפל שחור גרוס גס. מערבבים, ממתינים כ-3 דקות (החומץ "מבשל" מעט את הזוקיני) ומגישים.קלוריות למנה: 172 | נקודות למנה: 4

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)