סלט וולדורף עם תפוחים וסלרי - לאירוח חגיגי | השף הלבן

סלט וולדורף עם תפוחים וסלרי

סלט תפוחים עם סלרי ואגוזי מלך להכנה בעשר דקות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט וולדורף עם תפוחים וסלרי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 תפוחי עץ
  • 1 סלרי
  • אגוזי מלך
  • שימורי אננס חתוך לקוביות
  • מיונז

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את כל המרכיבים לחתיכות קטנות, את אגוזי המלך רצוי להשאיר שלמים.

  • 02.

    מערבבים יחד עם המיונז וניתן להוסיף דובדבנים. כדאי להכין את הסלט לילה לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(96)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.