סלט בצלים אפויים
סלט בצלים אפויים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 5 בצלים בינוניים קלופים
- 8 כפות שמן זית
- 200 גרם גבינת פטה פיראוס
- 100 גרם גבינת קולאז’ קשקבל
- 1 זר עלי רוקט
- 1/2 לימון
- 2 כפות טימין לימוני
- 2 כפות חומץ בלסמי
- קורט פלפל שחור גרוס
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבצלים ל- 1/8 ומשמנים בשמן זית.
-
02.
בוזקים על הבצלים את התבלינים ואת הטימין ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל- 180 מעלות בחום עליון עד שהבצל משחים.
-
03.
מפרידים את גבעולי הרוקט מהעלים ומתבלים את העלים בלימון הסחוט ובמלח.
-
04.
מפזרים את עלי הרוקט כמצע בכלי הגשה ומעל מניחים את הבצל האפוי כשהוא קר.
-
05.
מפוררים מלמעלה את גבינת הפטה ומעליה מגררים את גבינת הקשקבל.
-
06.
יוצקים מלמעלה מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס וחומץ בלסמי ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים