סלטה קארוטו עם בולגרית מעודנת וקינואה | השף הלבן

סלטה קארוטו עם בולגרית מעודנת וקינואה

לקחנו את סלט הגזר היווני והפכנו אותו לארוחה נהדרת, צבעונית ומלאה בדברים בריאים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלטה קארוטו עם בולגרית מעודנת וקינואה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל6:

  • 1 כוס קינואה אדומה
  • 1 כפית מלח
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לגפרורים או מגוררים גס
  • 1 שומר חצוי ופרוס דק
  • 1 סלק קלוף חתוך לגפרורים
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 150 גרם קוביות גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הקינואה והמלח בסיר עם שפע מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים (כמו פסטה) כ 15 דקות עד שיוצא מהקינואה טבעת לבנה והיא מתרככת. מסננים ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מצרפים את יתר המרכיבים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)