ארוחת-סלט מפנקת: סלט חזה עוף אביבי | השף הלבן

סלט חזה עוף אביבי

סלט שהוא ארוחה צבעונית, מלאת טעמים ובריאה

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חזה עוף אביבי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל 1 סמ"ר
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כוס עדשים ירוקות מבושלות של סנפרוסט מוכנות לפי ההוראות על האריזה
  • 1 אבוקדו קלוף מגולען וחתוך לקוביות
  • 1 שקית (450 גרם) רצועות חזה עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף" מוכנות לפי ההוראות על האריזה
לרוטב:
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות מים
  • מלח ופלפל
  • להגשה: חופן עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את קוביות הבטטה על צלחת שטוחה. מוסיפים פפריקה, כמון, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים. מבשלים במיקרו 5-6 דקות עד שקוביות הבטטה רכות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    טורפים את מרכיבי הרוטב לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

  • 03.

    שמים בצלחת הגשה את הבטטה ויתר מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות. יוצקים רוטב, בוזקים כוסברה ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.