חגיגת קיץ קפואה: פירות מצופים שוקולד
קינוח קיצי שכולו חגיגה של צבעים, טעמים ונראות. שילוב של תותים, אוכמניות ומנגו קפואים מבית סנפרוסט, מצופים בשוקולד לבן וחום בשתי שכבות מפתות. כל ביס מקרר, מרענן ומביא איתו את השמחה של החופש הגדול – מושלם לימי קיץ חמים, לאירוח קליל או כפעילות מהנה עם הילדים. המתכון פשוט להכנה, דורש רק כמה מצרכים בסיסיים ומבטיח תוצאה מרשימה וטעימה. קינוח קפוא שמתאים בדיוק לעונה – כזה שתשמחו להגיש שוב ושוב.

המרכיבים ל 25 מנות:
- אוכמניות קפואות – סנפרוסט
- מנגו קפוא – סנפרוסט
- תותים קפואים – סנפרוסט
- 400 גרם פרלינים שוקולד חום
- 400 גרם פרלינים שוקולד לבן
- קיסמי שיניים
הוראות הכנה:
-
01.
הוציאו כ-20 יחידות מכל סוג של פרי והניחו על מגש.
-
02.
נעצו קיסם שיניים בכל פרי, והחזירו להקפאה קצרה של כ-10 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
בשלב הראשון, ממיסים את הפרלינים הלבנים – או בשיטת בן-מרי (סיר עם מים חמים וקערה מעל), או במיקרוגל – עד לקבלת מרקם חלק.
-
04.
טובלים כל פרי בשוקולד הלבן, מניחים על נייר אפייה, ומחזירים להקפאה קצרה (כ-10 דקות).
טיימר מופעל
-
05.
לאחר מכן מוציאים מהקפאה, ממיסים את השוקולד החום, וטובלים שוב – הפעם בשוקולד החום. מחזירים להקפאה נוספת עד שהשוקולד מתייצב.
-
06.
שולפים את קיסמי השיניים, מגישים – וחוגגים: קיץ, חופש גדול, ילדים שמחים, וטעם מושלם!