סלט חומוס רענן עם עשבי תיבול וחריפות עדינה

סלט צבעוני, רענן ומלא טעמים ים־תיכוניים- חומוס סנפרוסט משולב עם עשבי תיבול, ירקות קצוצים ותיבול של שמן זית, לימון, שום וסילאן עדין לאיזון. מתאים כתוספת קלילה או כתבשיל מרכזי לארוחה בריאה.

מאת: שירי עמית
פרווה סוג מתכון
עד 15 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חומוס רענן לחגים

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים לסלט:
  • 2 כוסות חומוס סנפרוסט מבושל
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי צרור כוסברה קצוצה
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • גבעול קצוץ סלרי
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • חצי בצל אדום קטן, קצוץ דק
  • עגבנייה אחת קצוצה לקוביות קטנות
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
לרוטב:
  • שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1 כפית סומק או פפריקה מתוקה
  • 2 כפות סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים את החומוס עם כל הירקות הקצוצים והעשבים.

  • 02.

    מוסיפים את השום הכתוש, שמן הזית, מיץ הלימון, מלח, פלפל, סומק וסילאן.

  • 03.

    מערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לצורך.

  • 04.

    שיהיה בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.