חמין צמחוני מהיר וקל לארוחה מושלמת| השף הלבן

חמין צמחוני

מתכון קל ומהיר לחמין צמחוני המשלב טעמים עשירים ומנחמים. לקט שעועית, חומוס ותפוחי אדמה עם תיבול של פפריקה, כמון וסילאן הופכים את המנה למושלמת לארוחה משפחתית או לאירוח חורפי. תוך שעה אחת בלבד, תקבלו חמין מפנק ומזין

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 15 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חמין צמחוני

המרכיבים ל 4-5 מנות:

מרכיבים:
  • שקית לקט לחמין של סנפרוסט
  • 3 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות גדולות או 10 תפוחי אדמה קטנטנים
  • 1 בצל אדום, חתוך לרצועות
  • 10 שיני שום, כתושות
  • כף גדושה פפריקה מתוקה טינט
  • 1 כפית כמון טחון
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • 1/3 כוס שמן רותח
  • 2 כוסות מים רותחים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל המרכיבים, למעט השמן החם והמים, בסיר קדירה.

  • 02.

    שופכים מעל התבלינים את השמן הלוהט ומוסיפים את המים.

  • 03.

    מערבבים ומכסים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.

  • 04.

    אופים במשך שעה.

הידעת?

אפשר לגוון את סוגי הקטניות לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.