פאי תפוחים מבצק פריך מתוק

מתכון מושלם לפאי תפוחים מבצק פריך מתוק ב20 דק עבודה בלבד!

מאת: נעמה קסרי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי תפוחים מבצק פריך מתוק

המרכיבים ל 10 מנות:

מרכיבים:
  • 1 גליל בצק פריך מתוק מעדנות
  • 4 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 20 גרם חמאה
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
תוספות:
  • אבקת סוכר לפיזור
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 24

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת מניחים חמאה וסוכר וחום , כשהחמאה נמסה מערבבים ומוסיפים קינמון ותפוחי עץ, מערבבים ומוסיפים אגוזי מלך קצוצים דק, מערבבים דקה נוספת, מסירים מהאש ומצננים.

  • 02.

    פורסים את הבצק על תבנית הפאי, מצמידים לדפנות התבנית, מהדקים ומסירים בצק עודף.

  • 03.

    את הבצק העודף שומרים בצד.

  • 04.

    מניחים את המלית המצוננת על קלתית הבצק ואת יתרת הבצק קורצים בעזרת קורצן עוגיות לצורות קטנות איתן מקשטים את הפאי מעל.

  • 05.

    אופים ב- 170 מעלות כ- 35 דקות, מגישים עם כדור גלידת וניל ליד.

    טיימר מופעל

    00:35:00

הידעת?

ניתן להמיר את החמאה בתחליף ולהפוך את המאפה לפרווה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.