פאי תפוחים מבצק פריך מתוק
מתכון מושלם לפאי תפוחים מבצק פריך מתוק ב20 דק עבודה בלבד!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
מרכיבים:
- 1 גליל בצק פריך מתוק מעדנות
- 4 תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 20 גרם חמאה
- 4 כפות סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
תוספות:
- אבקת סוכר לפיזור
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 24
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת מניחים חמאה וסוכר וחום , כשהחמאה נמסה מערבבים ומוסיפים קינמון ותפוחי עץ, מערבבים ומוסיפים אגוזי מלך קצוצים דק, מערבבים דקה נוספת, מסירים מהאש ומצננים.
-
02.
פורסים את הבצק על תבנית הפאי, מצמידים לדפנות התבנית, מהדקים ומסירים בצק עודף.
-
03.
את הבצק העודף שומרים בצד.
-
04.
מניחים את המלית המצוננת על קלתית הבצק ואת יתרת הבצק קורצים בעזרת קורצן עוגיות לצורות קטנות איתן מקשטים את הפאי מעל.
-
05.
אופים ב- 170 מעלות כ- 35 דקות, מגישים עם כדור גלידת וניל ליד.
טיימר מופעל
הידעת?
ניתן להמיר את החמאה בתחליף ולהפוך את המאפה לפרווה
הכנת? כאן מדרגים