משולשי קרקר פרמזן מבצק פריך מלוח - השף הלבן

משולשי קרקר פרמזן מבצק פריך מלוח

מתכון מהיר וטעים למשולשי קרקר פרמזן מבצק פריך מלוח. 10 דקות עבודה בלבד ויש לכם נשנוש מנצח!

מאת: איתם דרור
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
משולשי קרקר פרמזן מבצק פריך מלוח

המרכיבים ל 30-25 יחידות:

מרכיבים:
  • גליל בצק פריך מלוח מופשר
  • 250 גרם פרמזן מגורר
  • 1 כף תבלין טוסקנה (שום מעושן)\שום גבישי
  • 1 ביצה טרופה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק ומברישים בביצה טרופה.

  • 02.

    מפזרים מעל פרמזן ושום.

  • 03.

    מהדקים היטב בעזרת מערוך\ כפות הידיים.

  • 04.

    פורסים את הבצק בעזרת גלגלת פיצה לשני מלבנים ארוכים וכל מלבן פורסים למשולשים.

  • 05.

    את המשולשים מניחים במרווחים קטנים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה – 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מצננים ומאחסנים בכלי אטום מגישים מעל סלט, או לצד גבינות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.