מילקשייק פרוזן יוגורט
מתכון מנצח למילקשייק פרוזן יוגורט ב10 דקות עבודה בלבד. השייק מורכב מפירות קפואים של סנפרוסט – תות, מנגו או אוכמניות – יחד עם יוגורט עשיר, לטעם מיוחד ומרקם נפלא. ניתן לדלל בחלב לפי הצורך לקבלת מרקם אידיאלי, ולשדרג עם קצפת וניל מתוקה למי שרוצה להוסיף מגע חגיגי. קינוח חלבי מרענן, מושלם לימי הקיץ החמים ומרגיש כמו פינוק.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 1 מנה:
מרכיבים:
- 300 גרם תות שדה / מנגו חתוך / אוכמניות כחולות מוקפאות של סנפרוסט
- 250 גרם יוגורט עשיר של תנובה
- חופן פקאן סיני מסוכר
- חופן שוקולד לבן
- חלב במידת הצורך
לקצפת- לא חובה!
- 250 מ״ל שמנת להקצפה 38%
- כף גדושה פודינג וניל
- כף גדושה אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים הכל יחד במעבד מזון.
-
02.
במידה והמילקשייק סמיך מדי ניתן לדלל מעט בחלב.
-
03.
ניתן לקשט בקצפת (להקציף את כל חומרי הקצפת יחד עד לקבלת קצפת יציבה).
הכנת? כאן מדרגים