מתכון שטרודל גבינה מבצק פילו | השף הלבן

שטרודל גבינה מבצק פילו

שטרודל גבינה מבצק פילו, בתוספת של אוכמניות מיובשות, פשוט מושלם ליד הקפה.

מאת: דפנה מיכאל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שטרודל גבינה מבצק פילו

המרכיבים ל20 מנות:

  • 4 עלי בצק פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
  • 300 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
  • 100 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 2 כפות שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
  • 1/3 כוס סוכר – אפשר יותר לפי טעם
  • וניל או רום
  • גרד מלימון
  • ביצה קטנה
  • 2 כפות קורנפלור
  • חופן נדיב אוכמניות מיובשות או צימוקים
  • מעט חמאה "תנובה" מומסת להברשת העלים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בקערה את הגבינות עם הסוכר ומערבבים.

  • 02.

     מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת הומוגנית.

  • 03.

     מניחים על משטח עבודה עלה של פילו.

  • 04.

     מברישים את חציו בחמאה ומקפלים ל- 2

  • 05.

     מניחים רבע ממלית הגבינה קרוב לקצה של הבצק.

  • 06.

     מקפלים את הצדדים מעט על הגבינה, ומגלגלים לכרוכית.

  • 07.

    מברישים היטב את הכרוכיות בחמאה.

  • 08.

     מכניסים לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכ- 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 09.

    מפדרים באבקת סוכר ומגישים חם וטרי.  

הכנת? כאן מדרגים
(121)