שטרודל גבינה מבצק פילו
שטרודל גבינה מבצק פילו, בתוספת של אוכמניות מיובשות, פשוט מושלם ליד הקפה.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- 4 עלי בצק פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על האריזה
- 300 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
- 100 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
- 2 כפות שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
- 1/3 כוס סוכר – אפשר יותר לפי טעם
- וניל או רום
- גרד מלימון
- ביצה קטנה
- 2 כפות קורנפלור
- חופן נדיב אוכמניות מיובשות או צימוקים
- מעט חמאה "תנובה" מומסת להברשת העלים
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בקערה את הגבינות עם הסוכר ומערבבים.
-
02.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת הומוגנית.
-
03.
מניחים על משטח עבודה עלה של פילו.
-
04.
מברישים את חציו בחמאה ומקפלים ל- 2
-
05.
מניחים רבע ממלית הגבינה קרוב לקצה של הבצק.
-
06.
מקפלים את הצדדים מעט על הגבינה, ומגלגלים לכרוכית.
-
07.
מברישים היטב את הכרוכיות בחמאה.
-
08.
מכניסים לתנור מחומם מראש על 180 מעלות לכ- 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה.
טיימר מופעל
-
09.
מפדרים באבקת סוכר ומגישים חם וטרי.
הכנת? כאן מדרגים