מדריך לשבועות: בצק היוגורט המושלם לחלות ממולאות
בשנה האחרונה, נראה שכולם החלו לאפות חלות ביתיות. רוצים להצטרף לטרנד? יש לנו את הבצק המושלם בשבילכם במדריך המלא לחלות לחג השבועות
לבצק החלה הזה רון קורא "בצק מטורף" ולמה מטורף? כי בזכותו תפסיקו לפחד משמרים ותתחילו להכין חלות יפייפיות, ממולאות גבינות וכל טוב. בזכות המרכיב הסודי, היוגורט, לבצק הזה מתווספת חמיצות עדינה שנותנת קונטרה מושלמת למילוי. רון הכין ממנו חלה ממולאת גבינות וחלת "תלוש אותי" מעולה עם גבינות ואנטיפסטי.
חלת שומשום במילוי גבינות
הריח שעולה בבית כשמכינים את חלת הבייגלה הזו, הוא פשוט משוגע. כל רצועת חלה הופכת לבייגלה עמוס שומשום ואז קולעים ביניהן לצורת חלה. מיקס הגבינות שמתחבא בפנים עושה את העבודה: המליחות תגיע מהגבינה הבולגרית, היציבות מהמלית למאפים והטעם המשגע מתערובת טריו הגבינות שיתנו גם את האפקט של המתיחה הזו בביס בבצק החם.
למתכון המלא לחצו כאן >חלת "תלושותי" במילוי גבינות ואנטיפסטי
"תלושותי", "משוך אותי", "צץ רץ" – לא חשוב איך תקראו לחלה הזו, מדובר בחלה מיוחדת, טעימה וחגיגית. קיפולי בצק שבתוכם מתחבא המילוי שעומדים בשורה צפופה בתוך התבנית ומחכה שתתלשו אותם, קיפול אחרי קיפול. אפשר לגוון עם ממרחים, מטבלים וסוגי גבינות שונים. כיסי בצק מושלמים מלאים במלית גבינות וירק
למתכון המלא לחצו כאן >מוכנים לקצור מחמאות? החלות הממולאות שלמדתם להכין במדריך הזה יהיו, כך אנחנו בטוחים, לעוד המון המצאות שלכם. גוונו עם הגבינות שאתם אוהבים במיוחד, נסו עוד סוגי ירקות ואפילו העזו עם מלית מתוקה. הכל יעבוד עם הבצק היוגורט הנפלא הזה, וכל בני הבית יתמוגגו מהטעם ומהריח. זהו, לכו להכין חלות מהחלומות! חג שמח!