{blog_name} - תוכן קולינרי | השף הלבן

הטיפים של בת שי להכנת טופו כמו מאסטרים

עדיין לא ניסיתם להכין טופו? הגיע הזמן להתקדם! צפו וגלו את הטיפים של בת שי להכנת טופו שיהפכו כל מתכון שלכם מעכשיו – למנצח!

מאת: עורך השף הלבן

טיפ מס' 1: המרינדה

השקעתם והכנתם מרינדה לטופו? תסחטו אותו מהנוזלים שלו באמצעות נייר מגבת, תחתכו לקוביות וכך תזרזו את זמן ההשריה! זה טיפ משנה חיים

טיפ מספר 2: הציפוי

מתחשק לכם לצלות את קוביות הטופו במחבת או בתנור? תצפו אותן בקורנפלור לפני. למה? זה הופך אותן לקריספיות ושזופות.
אתם תעופו עליהן בסלט, בפיתה עם ירקות או אפילו סתם ליד האורז.

טיפ מס' 3: האחסון

פתחתם את אריזת הטופו והשתמשתם רק בחצי? לא ביג דיל!
תעבירו את החצי הנותר לקופסה אטומה עם מים ותחזירו למקרר. הכי קל ופשוט. רק אל תשכחו להחליף את המים פעם ביום

 

טיפ מספר 4: מזלג!

מה הקשר? לפורר טופו היא דרך מעולה לשלב ולהעשיר מנות במלאאא חלבון!

תשלבו את הטופו המפורר בתערובת לקציצות, במילוי למאפים, כטופינג לסלט ואפילו אפשר להכין ממנו מקושקשת טבעונית

הטיפים של בת שי להכנת טופו כמו מאסטרים

מתכונים נוספים שכדאי לטעום

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.