בחושות, פשוטות, וגונבות את ההצגה
יש עוגות פשוטות בהכנתן שאינן פחות טעימות או מרשימות מעוגות שהן מורכבות להכנה. לא בכל פעם שרוצים לאפות עוגה צריך להיכנס יום שלם אל המטבח ולהכין שכבות על שכבות עם אין סוף הוראות. אז לכל מי שרוצה להכין עוגה במהירות ובקלות ועדיין לקבל תוצאה מרשימה, הינה הרשימה המלאה לעוגות מדהימות בכמה דקות.

עוגת גבינה וציפוי קרמל
כשחושבים בראש על עוגות בחושות, עוגת גבינה אפויה היא לא המחשבה הראשונה שתקפוץ לנו במחשבה. יחד עם זאת היא אפשרות מצוינת לכל מי שחובב את טעמיה של עוגת הגבינה בגרסתה האפויה. אך היא לא ממש עונה על התיאור של מרשימה. איך בכל זאת ניתן לשנות את הדברים? בקלות! לאחר אפייתה של מלכת העוגות הלבנה, צפו אותה עם ציפוי של קרמל. כדי ליצור נראות מרשימה עוד יותר מהטעם, מזגו את הקרמל במרכז העוגה בחלקה העליון והשאירו מספיק קרמל בסיר או בקלחת כדי לעשות סיבוב נוסף בחלקה החיצוני העליון, הקרמל אשר ייזל על עוגת הגבינה יעניק לה מראה מרשים וטעים מתמיד.
עוגת מייפל משולבת עם שוקולד
מתי בפעם האחרונה חשבת על עוגת מייפל כעל עוגה מרשימה? ובכן זה הזמן לשנות את דעתכם ולהכיר לכם גרסה משודרגת לעוגה הפשוטה אך הטעימה הזו. את העוגה נכין עם שוקולד וכשתפרסו אותה תתקבל עוגת מייפל משולבת בשוקולד. אם לא יצא לכם להתנסות בשילוב המעניין הזה, אתם תופתעו לטובה ותגלו שכבר מזמן הייתם צריכים לחבר בין שני המרכיבים הללו.
עוגת טורט עם טוויסט של תפוז
עוגת טורט היא כזו שברך כלל נכניס לתוכה גרידת לימון או תפוז. פירות ההדר הללו מעניקים לעוגה טעם עדין יותר והופכים אותה מטעימה לטעימה מאוד. כדי לשדרג את נמליץ לכם להוסיף לה קרם קצפת עם גבינה לבנה כדי להפחית ממתיקותה של הקצפת. לאחר שתסיימו לצפות אותה בקצפת, הכינו קליפות תפוזים מסוכרות. לאחר הכנתן, הניחו אותן בעדינות על גבי הקצפת, ולנגד עיניכם תתקבל עוגת טורט פשוטה ויפהפייה.
עוגת שיש חלומית
עוגת שיש היא אחת העוגות הבחושות המוכרות והטעימות שיש. אך אם אתם רוצים לשדרג אותה ולהפוך אותה למרשימה הניחו בקערה מעט תבלין של קינמון מעורבב ביחד עם סוכר לבן. כשהעוגה יוצאת מן התנור והיא חמה, בזקו עליה שכבה יפה של הקינמון והסוכר. עוגת השיש שלכם תקבל מעטה קראנצ'י ומתוק, וטעמי הקינמון יחמיאו מאוד לעוגת השיש עצמה. כעת כל מה שאתם צריכים זה כוס קפה חמה ורק להתפנק.
עוגת שמרים בצורת צמה
עוגת שמרים היא העוגה הכי טעימה שיש, יש משהו כל כך מנחם בעוגה הזאת, בבצק הזה שגורם לנו לרצות לאכול ממנה עוד ועוד. אבל כולנו מכירים את עוגת השמרים הרגילה ואי אפשר לומר שהיא העוגה המרהיבה מכולן. לכן, כדי לשדרג אותה נכין אותה מראש בצורה של צמה עם הרבה שוקולד. למעשה צורת הצמה נוצרת לאחר שכבר גלגלתם את הבצק עם השוקולד למעין רולדה שאותה אתם תחצו באמצע ותקלעו צמה, הבצק המשולב עם השוקולד מעניק לעוגה הזו מראה יפהפה. לאחר שסיימתם מרחו אותה בביצה והכניסו לתנור. לאחר האפייה מרחו עליה סירופ של מי סוכר ופזרו מעליה שברי אגוזי פקאן מסוכרים. כל מה שנשאר לכם עכשיו הוא להתמכר לטעם.
עוגת תפוזים ומייפל
עוגת תפוזים היא עוגה בחושה נהדרת. מיץ התפוזים שנמצא בתוכה מעניק לה את טעמו העשיר של הפרי, ואם אתם מוסיפים פנימה גם גרידת תפוז הרי זה משובח! כדי לשדרג אותה ולהפוך אותה ליפה באמת, כאשר אתם מעבירים את הבלילה לתבנית, על החלק העליון פזרו בנדיבות אגוזים קצוצים. לאחר האפייה כשהעוגה עדיין חמה מזגו עליה שכבה עבה של סירופ מייפל. לא רק שהעוגה הזו פשוט מדהימה, השילוב של המייפל עם האגוזים הקצוצים הוא פשוט מגרה ומקסים, וברגע הופך את העוגה הבחושה הפשוטה הזו לעוגה אחרת לגמרי גם בטעם וגם בנראות.
עוגת פרג עם שוקולד
חובבי הפרג התפקדו! העוגה הבחושה הזו מבטיחה לכם טעם עדין שתוכלו להתענג עליו לאורך זמן! כדי להפוך את העוגה היפהפייה והמנוקדת הזו לעוד יותר מיוחדת, הכינו גנאש שוקולד וצפו את חלקה העליון של העוגה עם הגנאש. לאחר ציפוי השוקולד, הניחו מעל תותים טריים והגישו. אין ספק שזוהי עוגה בחושה מלכותית וטעימה.
