פרלינים "פררו רושה" כשרים לפסח
אוהבים "פררו רושה"? קבלו פרלינים בטעם של הקינוח האהוב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל60 מנות:
לפרלינים:
- 400 גרם שוקולד מריר
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
לגלגול:
- בוטנים קלויים גרוסים (ללא מלח)
- קוקוס קלוי
- אבקת קקאו באיכות משובחת
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמנת עד שתגיע לסף רתיחה
-
02.
מוסיפים את השוקולד, שבור לקוביות
-
03.
מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
-
04.
מצננים בטמפרטורת החדר ואח"כ במקרר
-
05.
יוצרים כדורים קטנים
-
06.
מגלגלים בבוטנים/קוקוס/קקאו
-
07.
שומרים במקרר/במקפיא
הכנת? כאן מדרגים