מתכון פרלינים "פררו רושה" כשרים לפסח | השף הלבן

פרלינים "פררו רושה" כשרים לפסח

אוהבים "פררו רושה"? קבלו פרלינים בטעם של הקינוח האהוב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרלינים

המרכיבים ל60 מנות:

לפרלינים:
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
לגלגול:
  • בוטנים קלויים גרוסים (ללא מלח)
  • קוקוס קלוי
  • אבקת קקאו באיכות משובחת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמנת עד שתגיע לסף רתיחה

  • 02.

    מוסיפים את השוקולד, שבור לקוביות

  • 03.

    מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה

  • 04.

    מצננים בטמפרטורת החדר ואח"כ במקרר

  • 05.

    יוצרים כדורים קטנים

  • 06.

    מגלגלים בבוטנים/קוקוס/קקאו

  • 07.

    שומרים במקרר/במקפיא

הכנת? כאן מדרגים
(77)