תבשיל עדשים, שעועית ירוקה ושורשים | השף הלבן

תבשיל עדשים, שעועית ירוקה ושורשים

בוואו ליהנות מתוספת נפלאה או ארוחה טעימה העומדת בפני עצמה ועשירה בדברים טובים

מאת: אתר "וואלה"
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
תבשיל עדשים, שעועית ירוקה ושורשים
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל4:

  • 1/2 שקית (400 גרם) עדשים ירוקות מבושלות מוקפאות סנפרוסט
  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת סנפרוסט
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 בצל סגול, קצוץ
  • 1 קולורבי, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שורש פטרוזיליה, חתוך לקוביות קטנות
  • עלים מ-5 גבעולי נענע
  • 1 כוס מים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן זית במחבת רחבה, מטגנים את השורשים והבצל כ-7 דקות, מוסיפים את השעועית ומטגנים כ-8 דקות נוספות על להבה בינונית.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    מוסיפים את העדשים, הנענע, המים והתבלינים למחבת ומכסים את המחבת. מבשלים 10 דקות נוספות ומעבירים לקערת הגשה.לגיוון: ניתן להוסיף בבסיס קערת ההגשה 3 כפות יוגורט עיזים או 3 כפות של טחינה מוכנה

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)