מתכון חטיפי מקופלת | השף הלבן

חטיפי מקופלת

עוגת שוקולד עם מקופלת, למי שאוהב שוקולד

מאת: טל
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חטיפי מקופלת
  • 150 גרם חמאה
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 400 גרם קמח תופח
  • 1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה
  • 15 חטיפי "מקופלת" (סה"כ 250 גרם)
  • 1/2 כוס חלב
  • 4 כפות גדושות של שוקולית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, ומשמנים 2 תבניות.

  • 02.

    מקציפים את החמאה עם הסוכר במיקסר עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה ומערבבים. מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים את הקמח ואת השמנת החמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, מפוררים את חטיפי ה"מקופלת" לתוך הקערה, ומערבבים. מחלקים את העיסה בין 2 התבניות ומשטחים.

  • 03.

    מערבבים את החלב עם אבקת השוקו. מטפטפים את התערובת על פני כל עוגה.

  • 04.

    אופים 40-45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 05.

    width:276pt"

  • 06.

    ולעוד חטיף מתוק:

  • 07.

    הנה גם מתכון לריבועי קינמון ושוקולד

הכנת? כאן מדרגים
(4)