מתכון עוגיות שקדים לפסח | השף הלבן

עוגיות שקדים לפסח

עוגיות טעימות וכשרות לפסח שתכינו בכמה דקות של עבודה: מתכון של אפרת ליכטנשטט לעוגיות שקדים מושלמות שתוכלו לשדרג עם שוקולד מומס!

עוגיות שקדים לפסח מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שקדים לפסח
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל25 יחידות:

  • 200 גרם שקדים פרוסים
  • ½ כוס (60 גרם) אבקת סוכר
  • 1 חלבון ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.

  • 02.

    בקערה גדולה מערבבים שקדים, אבקת סוכר וחלבון, אם התערובת נראית יבשה מידי מוסיפים עוד כפית חלבון (מחלבון נוסף שפתחנו בקערה). התערובת צריכה להיות רטובה אבל לא יותר מדי.

  • 03.

    בידיים רטובות יוצרים תלוליות דקות על נייר אפייה, משטחים את התלוליות שתהיינה דקות (9 בכל תבנית)

  • 04.

    אופים 10-12 דקות עד שהשקדים מזהיבים במרכז ומעט משחימים בקצוות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    שמרו על התנור, העוגיות משחימות במהירות. מצננים לטמפרטורת החדר.

  • 06.

    למשקיענים: אפשר לשדרג ע״י מריחת שוקולד מומס על החלק התחתון של העוגיות.

הכנת? כאן מדרגים
(30)