קוביות בראוניז על מקל עם רוטב שוקולד | השף הלבן

קוביות בראוניז על מקל עם רוטב שוקולד

פינוק מושלם לסוכה ודרך כיפית במיוחד לאכול בראוניז: נועצים על מקל, טובלים ברוטב שוקולד מפנק ומפזרים מעל איזה תוספות שאוהבים. אל תפספסו את המתכון המושלם הזה

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוביות בראוניז על מקל עם רוטב שוקולד
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל20 קוביות בראוניז קטנות:

לרוטב שוקולד:
  • 150 גרם שוקולד מריר/ חלב
  • ¼ כוס שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לבראוניז:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה "תנובה"
  • 150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים בגודל L
  • 95 גרם קמח לבן (2/3 כוס)
  • 2 כפות (20 גרם) קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180º ומרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 20 ס"מ על 20 ס"מ.

  • 02.

    בקערה גדולה ממיסים את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי טריפה.

  • 04.

    מנפים פנימה את הקמח והקקאו ומקפלים את התערובת לאיחוד. מעבירים את התערובת לתבנית.

  • 05.

    אופים כ 25-30 דקות, מצננים ומקררים לחלוטין.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מסירים את השוליים (כחצי ס"מ מכל צלע) ופורסים ל 20 קוביות. נועצים מקל סוכרייה/ קשית נייר בכל ריבוע.

  • 07.

    להכנת רוטב השוקולד, ממיסים את השוקולד והשמנת.

הכנת? כאן מדרגים
(24)