מתכון עוגת קרם חלבה | השף הלבן

עוגת קרם חלבה

עוגת חלבה מיוחדת עם שלוש שכבות: בסיס עוגיות חלבה, מלית קרם שמנת עם ממרח חלבה ולקישוט חלבה מצופה שוקולד.

מאת: אדווה חדד
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קרם חלבה

המרכיבים ל 14 מנות:

250 ג"ר חבילת פתי בר טחונים גס, ומומלץ להוסיף טחינה ערגליות של חלבה
70 ג"ר מרגרינה מומסת
  • 70 גרם חלבה מגורדת בפומפיה
  • 1 כף ממרח חלבה בהריון
  • 375 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • פודינג וניל
  • 2 כפות חלבה
  • 100 גרם חלבה מגורדת מצופת שוקולד לסיום

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את המרגרינה מערבבים עם הפתיבר הטחון גס או העוגיות הממולאות חלבה (הן מאוד רכות כך שניתן לפורר אותם בידים ולא לטחון).

  • 02.

    מוסיפים את הממרח חלבה והחלבה המגורדת מערבבים עד לקבלת עיסה נוחה.

  • 03.

      יוצקים לתבנית מרובעת חד פעמית ומכסים בנייר כסף ולהכניס להקפא להתקררות.

  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה לכמה דקות מוסיפים את הפודינג ולאחר מכן את הממרח חלבה עד לקבלת קצף יציב.

  • 05.

    כשהקרם מוכן מוציאים את העוגה מההקפאה מורחים את קרם החלבה על התחתית ומגרדים בעזרת פומפיה את החלבה המצופה בשוקולד. 

הכנת? כאן מדרגים
(1154)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.