מתכון עוגת קרם חלבה | השף הלבן

עוגת קרם חלבה

עוגת חלבה מיוחדת עם שלוש שכבות: בסיס עוגיות חלבה, מלית קרם שמנת עם ממרח חלבה ולקישוט חלבה מצופה שוקולד.

עוגת קרם חלבה מאת: אדווה חדד
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קרם חלבה

המרכיבים ל14 מנות:

250 ג"ר חבילת פתי בר טחונים גס, ומומלץ להוסיף טחינה ערגליות של חלבה
70 ג"ר מרגרינה מומסת
  • 70 גרם חלבה מגורדת בפומפיה
  • 1 כף ממרח חלבה בהריון
  • 375 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • פודינג וניל
  • 2 כפות חלבה
  • 100 גרם חלבה מגורדת מצופת שוקולד לסיום

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את המרגרינה מערבבים עם הפתיבר הטחון גס או העוגיות הממולאות חלבה (הן מאוד רכות כך שניתן לפורר אותם בידים ולא לטחון).

  • 02.

    מוסיפים את הממרח חלבה והחלבה המגורדת מערבבים עד לקבלת עיסה נוחה.

  • 03.

      יוצקים לתבנית מרובעת חד פעמית ומכסים בנייר כסף ולהכניס להקפא להתקררות.

  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה לכמה דקות מוסיפים את הפודינג ולאחר מכן את הממרח חלבה עד לקבלת קצף יציב.

  • 05.

    כשהקרם מוכן מוציאים את העוגה מההקפאה מורחים את קרם החלבה על התחתית ומגרדים בעזרת פומפיה את החלבה המצופה בשוקולד. 

הכנת? כאן מדרגים
(1154)