עוגת קרם חלבה
עוגת חלבה מיוחדת עם שלוש שכבות: בסיס עוגיות חלבה, מלית קרם שמנת עם ממרח חלבה ולקישוט חלבה מצופה שוקולד.
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל14 מנות:
250 ג"ר חבילת פתי בר טחונים גס, ומומלץ להוסיף טחינה ערגליות של חלבה
70 ג"ר מרגרינה מומסת
- 70 גרם חלבה מגורדת בפומפיה
- 1 כף ממרח חלבה בהריון
- 375 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
- פודינג וניל
- 2 כפות חלבה
- 100 גרם חלבה מגורדת מצופת שוקולד לסיום
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את המרגרינה מערבבים עם הפתיבר הטחון גס או העוגיות הממולאות חלבה (הן מאוד רכות כך שניתן לפורר אותם בידים ולא לטחון).
-
02.
מוסיפים את הממרח חלבה והחלבה המגורדת מערבבים עד לקבלת עיסה נוחה.
-
03.
יוצקים לתבנית מרובעת חד פעמית ומכסים בנייר כסף ולהכניס להקפא להתקררות.
-
04.
מקציפים את השמנת המתוקה לכמה דקות מוסיפים את הפודינג ולאחר מכן את הממרח חלבה עד לקבלת קצף יציב.
-
05.
כשהקרם מוכן מוציאים את העוגה מההקפאה מורחים את קרם החלבה על התחתית ומגרדים בעזרת פומפיה את החלבה המצופה בשוקולד.
הכנת? כאן מדרגים