שייק רמזור עם פירות
זוכרים את הברד הצבעוני שקונים בטיילת עם המשפחה? אז קבלו את הגרסה הביתית והפירותית: שייק צבעוני בשכבות שמכינים עם פירות אמיתיים ויכניס לכם צבע לקיץ הקרוב
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2 מנות:
לשכבה האדומה:
- ½ שקית (150 גרם) תותים קפואים "סנפרוסט"
- ½ כוס מיץ תפוזים
לשכבה הצהובה:
- ½ שקית (150 גרם) מנגו קפוא "סנפרוסט"
- ½ כוס מיץ תפוזים
לשכבה הירוקה:
- ½ שקית (150 גרם) אננס קפוא "סנפרוסט"
- ½ כוס מיץ תפוזים
- צרור עלי נענע טריים (מופרדים מהגבעולים)
לקישוט:
- פרוסות ליים
- עלי נענע
גודל תבנית: כוסות זכוכית גבוהות
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את המרכיבים של כל שכבה בנפרד בבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד
-
02.
בונים את השכבות: מוזגים לכוסות ההגשה את ברד בתותים, מעליו את ברד המנגו ולבסוף את ברד האננס והנענע
-
03.
מקשטים את הכוסות עם עלי נענע טריים ופרוסות ליים ומגישים מיד
-
04.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים