שייק מנגו ויוגורט עזים
המנגו עכשיו במיטבו – ואתם מוזמנים לשלבו בשייק מרענן וקליל. חשוב לרסק את המנגו למרקם חלק, עד שלא יוותרו גושים כלל.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2:
- 2 יח' מנגו (380 גרם נטו, אחרי קילוף וחילוץ הגלעין)
- 2 גביעי (300 גרם יחד) יוגורט עזים תנובה
לעיטור:
- מעט עלי נענע טריה, שטופים
הוראות הכנה:
-
01.
קולפים מנגו, חותכים ושמים במעבד מזון (רצוי קטן) עם להב פלדה או בבלנדר. מרסקים עד לקבלת מחית אחידה. אוספים עם מרית מהדפנות ומעבדים שוב, עד לקבלת מרקם חלק.
-
02.
מוסיפים 2 גביעי יוגורט עזים ומעבדים לאיחוד.
-
03.
יוצקים לשתי כוסות, מעטרים בעלי נענע ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים