שייק מנגו ויוגורט עזים בחמש דקות | השף הלבן

שייק מנגו ויוגורט עזים

המנגו עכשיו במיטבו – ואתם מוזמנים לשלבו בשייק מרענן וקליל. חשוב לרסק את המנגו למרקם חלק, עד שלא יוותרו גושים כלל.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שייק מנגו ויוגורט עזים

המרכיבים ל2:

  • 2 יח' מנגו (380 גרם נטו, אחרי קילוף וחילוץ הגלעין)
  • 2 גביעי (300 גרם יחד) יוגורט עזים תנובה
לעיטור:
  • מעט עלי נענע טריה, שטופים

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים מנגו, חותכים ושמים במעבד מזון (רצוי קטן) עם להב פלדה או בבלנדר. מרסקים עד לקבלת מחית אחידה. אוספים עם מרית מהדפנות ומעבדים שוב, עד לקבלת מרקם חלק.

  • 02.

    מוסיפים 2 גביעי יוגורט עזים ומעבדים לאיחוד.

  • 03.

    יוצקים לשתי כוסות, מעטרים בעלי נענע ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)