משקה שוקולטה סמיך וחורפי – טבעוני וטעים במיוחד | השף הלבן

משקה שוקולטה סמיך וחורפי

בא לכם להתפנק עם משהו מתוק? קבלו את הגירסה הטבעונית למשקה השוקולטה האהוב והיא לא פחות טעימה! מתכון ששווה להכיר של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
  משקה שוקולטה סמיך וחורפי
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 10:

  • 2 כוסות משקה סויה "תנובה ALTERNATIVE"
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף קורנפלור מעורבבת עם רבע כוס משקה סויה "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1 כפית קקאו
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כף סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן מחממים משקה סויה יחד עם קוביות שוקולד מריר.

  • 02.

    משתמשים במטרפה ידנית כדי לערבב וכשהשוקולד נמס מוסיפים כפית קקאו וכפית קינמון.

  • 03.

    מוסיפים תוך כדי ערבוב את משקה הסויה המעורבב עם הקורנפלור ומוסיפים לסיר.

  • 04.

    ממשיכים לבחוש עד להסמכה ומגישים בספלים.

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.