רביולי מטוגן על מצע פולנטה - מתכון לחג השבועות | השף הלבן

רביולי מטוגן על מצע פולנטה

במקום לבשל את הרביולי במים, טגנו אותו! קבלו מתכון מעולה לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו שמגישים יחד עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רביולי מטוגן על מצע פולנטה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2-3 מנות:

  • 1 חבילה (330 גרם) רביולי תרד ריקוטה "פסטה ריקו"
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמג'יאנו רג'יאנו "COLLECTION"
  • 1 מיכל (200 גרם) פולנטה תירס "פסטה ריקו"
  • 100 גרם עלי תרד טריים
  • 100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון:
  • שמן קנולה
להגשה:
  • שמן זית וצ'ילי גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין לפי הוראות היצרן ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה

  • 02.

    מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה

  • 03.

    מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה

  • 04.

    מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים

הכנת? כאן מדרגים
(0)