פריקסה בצק עלים | השף הלבן

פריקסה בצק עלים

רוצים להכין פריקסה מהיר בלי להסתבך? אפשר להכין אותו גם בתוך בצק עלים מטוגן! מתכון לפריקסה קצת שונה, אבל לא פחות טעים מהמקור

מאת: אריאל בן חמו
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פריקסה בצק עלים
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 8:

  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
  • לטיגון: שמן קנולה
תוספות לפריקסה:
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • 2 ביצים קשות
  • 2 קופסאות שימורי טונה
  • אריסה
  • לימון כבוש
  • קוביות חציל אפויות בתנור או מטוגנות
  • סלט ירקות קצוץ
גודל תבנית: מחבת לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הבצק לריבועים גדולים בגודל של 8 סנטימטר.

  • 02.

    מחממים שמן לחום גבוה ומטגנים בזהירות את הבצק, מטגנים עד שהוא מתנפח ומשחים מצד אחד, הופכים ל-30 שניות נוספות עד שהוא משחים גם מהצד השני ומוציאים.

  • 03.

    בעזרת סכין משוננת פותחים את ריבוע בצק העלים במרכז ומרכיבים את הפריקסה כמו שאתם אוהבים, מורחים ממרחים, מסדרים את התוספות ומגישים טרי.

  • 04.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.