לביבות תפו"א
לביבות קלאסיות מתפוח אדמה בצ'יק צ'ק
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 לביבות:
- 2 תפוחי אדמה (בגודל בינוני) מגורדים בפומפייה
- 1 תפוח עץ מגורד בפומפייה
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- 3 כפות יוגורט בטעם טבעי
- מעט מאוד מלח
- שמן קנולה לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל המצרכים בקערה ומניחים במקרר למשך 10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
יוצרים צורה של לביבות בידיים, ומטגנים בשמן רדוד חם משני הצדדים עד הזהבה (כ-
-
03.
5 דקות לכל צד).
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים