מתכון קל מאוד ללביבות תפו"א | השף הלבן

לביבות תפו"א

לביבות קלאסיות מתפוח אדמה בצ'יק צ'ק

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפו"א

המרכיבים ל10 לביבות:

  • 2 תפוחי אדמה (בגודל בינוני) מגורדים בפומפייה
  • 1 תפוח עץ מגורד בפומפייה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 3 כפות יוגורט בטעם טבעי
  • מעט מאוד מלח
  • שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המצרכים בקערה ומניחים במקרר למשך 10 דקות. 

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    יוצרים צורה של לביבות בידיים, ומטגנים בשמן רדוד חם משני הצדדים עד הזהבה (כ-

  • 03.

    5 דקות לכל צד). 

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(25)