לביבות מצה וגבינות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות מצה וגבינות

עוד מתכון מנצח של טיקטוק תנובה: לביבות מצה וגבינות שאף פסח לא שלם בלעדיהן! מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות מצה וגבינות
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל10-12 יחידות:

  • 5 מצות
  • 2/3 כוס מים רותחים
  • 3 ביצים
  • ½ גביע קוטג׳ תנובה
  • ½ גביע גבינה לבנה תנובה
  • 150 גרם גבינה בולגרית "פיראוס"
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • מלח/פלפל לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את המצות לחתיכות בינוניות בקערה, מרטיבים עם המים החמים ומניחים בצד לכ- 10 דקות כדי שהמצות יספגו את הנוזלים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים לקערה ביצים, גבינות, בצל ירוק, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    יוצרים לביבות ומטגנים במעט שמן על אש בינונית.

  • 04.

    מגישים ובתאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(1)