לביבות גבינה בולגרית עם תאנים צלויות
נראה אתכם מסתפקים רק באחת! לביבות נפלאות המוגשות עם תאנים צלויות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל4:
לביבות -
- 3 ביצים
- 100 גרם חמד "פיראוס"
- 150 גרם בולגרית 24% "פיראוס"
- 1 בצל ירוק
- 10 עלי נענע
- חצי כוס פרורי לחם
- מלח
- פלפל
- הגשה -
- 6 תאנים חצויות לאורך
- 2 כפות שמן זית
- 4 כפות דבש
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את כל רכיבי הלביבה. יוצרים לביבות שטוחות בקוטר 7ס"מ ומטגנים במחבת עם מעט חמאה בחום בינוני כ4 דקות מכל צד עד להזהבה.
טיימר מופעל
-
02.
במחבת נפרדת מחממים מעט שמן זית, צורבים על להבה בינונית את התאנים עם החלק החתוך כלפי מטה, כ4 דקות עד להזהבה. מוסיפים את הדבש ומבשלים 2 דקות נוספות. על צלחת הגשה מניחים 2 לביבות ומעל 3-4 תאנים, יוצקים מעל את הדבש החם וכמה עלי נענע.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים