לביבות גבינה בולגרית עם תאנים צלויות | השף הלבן

לביבות גבינה בולגרית עם תאנים צלויות

נראה אתכם מסתפקים רק באחת! לביבות נפלאות המוגשות עם תאנים צלויות

לביבות גבינה בולגרית עם תאנים צלויות מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל4:

לביבות -
  • 3 ביצים
  • 100 גרם חמד "פיראוס"
  • 150 גרם בולגרית 24% "פיראוס"
  • 1 בצל ירוק
  • 10 עלי נענע
  • חצי כוס פרורי לחם
  • מלח
  • פלפל
  • הגשה -
  • 6 תאנים חצויות לאורך
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כפות דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל רכיבי הלביבה. יוצרים לביבות שטוחות בקוטר 7ס"מ ומטגנים במחבת עם  מעט חמאה בחום בינוני כ4 דקות מכל צד עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

    במחבת נפרדת מחממים מעט שמן זית, צורבים על להבה בינונית את התאנים עם החלק החתוך כלפי מטה, כ4 דקות עד להזהבה. מוסיפים את הדבש ומבשלים 2 דקות נוספות. על צלחת הגשה מניחים 2 לביבות ומעל 3-4 תאנים, יוצקים מעל את הדבש החם וכמה עלי נענע.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)