מאפינס טופו וירקות טבעוני - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מאפינס ירקות טבעוני מלא בחלבון

מחפשים לשדרג את ארוחת העשר של הילדים? מחפשים לקחת נשנוש בריא לעבודה? המתכון הזה בול בשבילכם! מאפינס טופו עשיר בירקות שמכינים בקלי קלות

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון מאפינס טבעוני טופו וירקות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1 חבילה טופו "תנובה ALTERNATIVE" עם בזיליקום
  • 3/4 כוס מים
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס פולי סויה (אדממה) "סנפרוסט" מופרדים מהתרמילים או אפונה עדינה "סנפרוסט"
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
לציפוי:
  • גרעיני דלעת
להגשה:
  • ירקות חתוכים
גודל תבנית: תבנית שקעים (מאפינס)

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון טוחנים את הטופו עם המים לעיסה חלקה ומעבירים לקערה

  • 02.

    מוסיפים את שאר מרכיבי המאפינס ומערבבים 

  • 03.

    מלאים תבנית שקעים כ-3/4 מגובה השקעים, מפזרים מעל גרעיני דלעת 

  • 04.

    אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד להשחמה

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מגישים לצד ירקות חתוכים 

הכנת? כאן מדרגים
(15)