מתכון רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות | השף הלבן

רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות

ארוחת צהריים נפלאה ובריאה המשלבת רצועות עוף מוקפצות עם ירקות

מאת: מירב מלמד
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות
צילום: מירב מלמד עיצוב: מירב מלמד

המרכיבים ל 4:

  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות דקות, "עוף תנובה"
  • שמן זית לטיגון קל
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • 4 שיני שום
  • 600 גרם דלעת, חתוכה לקוביות קטנות של ס"מ
  • 2-3 גזרים
  • כוס מיני ברוקולי של "סנפרוסט"
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • מלח פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת על אש גדולה

  • 02.

    חותכים את כל הירקות (למעט הברוקולי והדלעת) לרצועות דקות.

  • 03.

    לחצי כוס מים מוסיפים תבלינים- מלח, פלפל, כמון, כרכום, פפריקה מתוקה. שופכים לסיר ומטגנים את רצועות העוף יחד עם עשבי התיבול.

  • 04.

    מטגנים היטב את כל הירקות לפי הסדר הבא- שום, גזר, דלעת, פטריות ולבסוף את הברוקולי עד להשחמה מלאה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.