מתכון קציצות הודו מטוגנות | השף הלבן

קציצות הודו מטוגנות

קציצות מטוגנות וקלות להכנה, להגשה בתוספת צ'יפס, פירה, אורז וכדומה, מנה שילדים אוהבים

מאת: רונית גרבר
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות הודו מטוגנות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 ק"ג בשר הודו טחון
  • 3 גזרים או 1 בטטה מבושלים
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרסקים את הגזר (או הבטטה) במעבד מזון עם בצל ושום. מערבבים עם הבשר, ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה ותבלינים. מתקבלת תערובת רכה יחסית.

  • 02.

    יוצרים מן התערובת קציצות שטוחות, מטגנים במחבת רגיל או עם פסים עד להשחמה.  

הכנת? כאן מדרגים
(49)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.