מתכון ספגטי בולונז של השף אבי שליסל | השף הלבן

ספגטי בולונז של השף אבי שליסל

פסטה ברוטב בשר עם עגבניות, מנת צהריים מושלמת

מאת: שף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
ספגטי בולונז של השף אבי שליסל

המרכיבים ל 5 מנות:

לרוטב:
  • 1/2 ק”ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 גזרים גדולים מגורדים בפומפיה דקה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 11/2 כוס מים רותחים
  • 2 כפות אבקת מרק פרווה
  • פלפל לטעם
  • כף סוכר
  • ספגטי 1/2 ק”ג לבישול ב-5 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים במעט שמן את הבצל והגזר למשך מספר דקות.

  • 02.

    מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים עם כף עץ את גוש הבשר הטחון.

  • 03.

    מוסיפים את רסק העגבניות ואבקת המרק, ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים יין אדום, מים רותחים וממשיכים בערבוב. לאחר מכן מוסיפים סוכר ופלפל לתיבול ומבשלים מספר דקות נוספות.

  • 05.

    להגשה: מניחים כמות מכובדת של ספגטי על צלחת עמוקה ומוזגים מעל את רוטב הבשר.

הכנת? כאן מדרגים
(80)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.