מתכון כנפיים של עוף | השף הלבן

כנפיים של עוף

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: אלי גרשון
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפיים של עוף

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 ק"ג כנפיים של עוף
לרוטב
  • 2 כפות דבש
  • 2 שיני שום כתושות.
  • שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
  • רבע כוס שמן זית.
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי ומגורד דק.
  • כפית שמן שומשום.
  • רבע כפית פפריקה חריפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים את הכנפיים: קוצצים את הציפורן של הכנף, מחלקים את הכנף ל 2 חלקים, מרתיחים מים ומכניסים את הכנפיים למים ל 2 דקות רתיחה. מוציאים ומנקים את הנוצות אפילו עם פינצטה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    שמים את הכנפיים בשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.

  • 03.

    מעבירים לתבנית בה עשינו מראש מספר חורים לשקית ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לשעה.  

הכנת? כאן מדרגים
(129)