מתכון כנפיים של עוף | השף הלבן

כנפיים של עוף

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: אלי גרשון
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפיים של עוף

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 ק"ג כנפיים של עוף
לרוטב
  • 2 כפות דבש
  • 2 שיני שום כתושות.
  • שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
  • רבע כוס שמן זית.
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי ומגורד דק.
  • כפית שמן שומשום.
  • רבע כפית פפריקה חריפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים את הכנפיים: קוצצים את הציפורן של הכנף, מחלקים את הכנף ל 2 חלקים, מרתיחים מים ומכניסים את הכנפיים למים ל 2 דקות רתיחה. מוציאים ומנקים את הנוצות אפילו עם פינצטה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    שמים את הכנפיים בשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.

  • 03.

    מעבירים לתבנית בה עשינו מראש מספר חורים לשקית ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לשעה.  

הכנת? כאן מדרגים
(130)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.